Hidroizolatie cu poliureea

Hidroizolatiile cu poliureea sunt cele mai cautate in lume.
Acest lucru se datoreaza avantajelor extraordinare pe care acest material Poliureea le are.
Lucrarile pe care le putem executa cu acest tip de material poliureea, sunt:
hidroizolatie bazin, hidroizolatie fundatie, hidroizolatie acoperis, hidroizolatie acoperis tip mansarda, hidroizolatie acoperis tip terasa, hidroizolatie terasa circulabila, hidroizolatie terasa necirculabila, hidroizolatie terasa dreapta, hidroizolatie acoperis bloc, hidroizolatie terasa bloc, hidroizolatie pe carton, hidroizolatie contra infiltratiilor, etc.
De ce este intradevar poliureea cel mai bun material:prin aplicare devine un material compact toata suprafata, are proprietati foarte bune si rezista la schimbarie climatice des intalnite in ultimul timp in tara noastra.
Poliureea nu permite ca diferentele de temperatura intalnite foarte des ca fenomen, sa atace sau sa afecteze hidroizolatia, daca lucrarea a fost executata corect.
Are o elongatie foarte mare, se poate aplica la culoarea dorita de proprietar, are o durata de viata foarte lunga .Datorita polimerizarii rapide, se poate aplica pe orice forma de suport, fara a intalnii fenomenul de scurgere, lucru care ne permite o siguranta foarte mare a hidroizolatiei, fata de membrana poliuretanica, care odata aplicata atat pensulabil cat si wirless, care in mod normal, sa poata atinge stratul de care avem nevoie, membrana poliuretanica monocomponenta sau bicomponenta cu polimerizare intarziata de peste doua ore, trebuie aplicata in straturi succesive,cu timp de 4-6 ore intre straturi , in functie de temperatura atmosferica.
Recomand cu mare incredere, pentru lucrari de hidroizolatie , poliureea hibrida sau poliureea pura, asta in functie de lucrarea pe care doriti sa o realizati.
Dar ne vom intalnii intr-un alt articol!
Acum iti multumesc tie cititorule si te astept pentru orice nelamurire sa ne contactezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *